If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Малко контекст защо "dmastard" изрови тази забравена тема... в последните няколко дни му пълня главата с приказки за новата придобивка, та явно е решил да се пообразова от форума.
А иначе като оправя документите и я постегна малко, ще се похваля официално
Като за начало 2.5 V6 е добре,но от собствен опит казвам че след година човек се замисля за 3.0 или 3.2.....или турбо... абе води до пристрастяване.
Иначе е вярно че и след 200 има шоу на пътя- където замира 4-цилиндровият мотор шестака пее,пеее и пеее
EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG
Не знам, но на последния алфиси трак дей пътувах с 2.5 в6 на Бат Вас и останах очарован от вървежа и звука на 6-ака по магистралата...Усеща си се въртящия момент при високите скорости и доускоренията. С лекота скоростта расте над 180-190 Мисля, че вдигнахме около 225+ по ГПС и 230+ по километраж
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
Не знам, но на последния алфиси трак дей пътувах с 2.5 в6 на Бат Вас и останах очарован от вървежа и звука на 6-ака по магистралата...
Батките разбирачи казват, че единствения читав вариант на този мотор е монтиран точно в 155-ците... Аз съм се возил в 156 2.5 и ми се видя умрЕл кон (ама не се знае и в какво състояние го поддържа собственика де)...
Иначе по темата, ако човека от 4 години чака мнения, вече може да е събрал за 3.2
Батките разбирачи казват, че единствения читав вариант на този мотор е монтиран точно в 155-ците... Аз съм се возил в 156 2.5 и ми се видя умрЕл кон (ама не се знае и в какво състояние го поддържа собственика де)...
Иначе по темата, ако човека от 4 години чака мнения, вече може да е събрал за 3.2
A то ако е за 2,5 - 24 клапана не си залужава. Затова е по добре 155 2,5 V6-12 кл от колкото 156 2,5 (виж вече 3,2 е друга бира при 156). виждам , че темата е стара, но 2,0 - 16 клапанов (с тоя чугунен блок) защо си мислите , че е по лек от 2,5 V6. Иначе верижка 2,0 - 8кл си е желязна моторетка.
Но 12 клапановия шестак е различен и много радва. (без да е бърз, чак толкова) Аз като знам моя в момента с кви видимо изядени валове е , а пак си понавървява. (ще видя разликата , като му сложа едни перфектни валове - имам си ги в наличност в гаража)
Мислъта ми беше, че 2,0 ТС - 16 кл. не е никак лек мотор.
Иначе за мен много добър мотор е стария 3.0 V6 12 кл. в сгъстения вариант на 164 QV (старото 12 клапаново) с 200 к.с заводско и много хубава крива на въртящия момент
Comment